loading...
حضرت معصومه
امینی بازدید : 45 شنبه 11 آبان 1392 نظرات (0)

لزوم نامگذاری چنین روزی را ضرورت ارایه الگویی نظیر حضرت معصومه (س) به دختران و زمینه‌سازی مشارکت این قشر از جامعه در برنامه‌ریزی‌ها و فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی  می توان عنوان کرد ونمایانگر این است که  روز دختران فرصت مناسبی برای گردآمدن حول شخصیت گرانقدر حضرت معصومه (س) به عنوان اسوه کامل اخلاق و اخلاص است.ویکی از مهمترین فاکتورهای زندگی دختران حفظ عفت و پاکدامنی میباشد که که این ویژگی در لحظه به لحظه  زندگی معصومین مشاهده می گردد.

چرا که اگر دختران یک جامعه دارای عفت باشند این عفت مانند دژی مستحکم و آهنین او را از تجاوز و گنهکاری و پلیدی های اخلاقی و سقوط حتمی محافظت می نماید. و سبب میشود در جهت پرورش کمالات و فضایلات اخلاقی گام بردارند.

از صفات پسندیده و نیکوی این بانوی عظیم الشأن، علاقه و دوستی زایدالوصفی است که ایشان به خانواده، به خصوص به برادر محبوبشان امام رضا(ع) داشتند. ایشان ده ساله بودند که پدر بزرگوارشان در زندان هارون الرشید به شهادت رسید و از آن به بعد در آغوش پرمهر امامت و ولایت تربیت یافتند

 

امینی بازدید : 29 شنبه 04 آبان 1392 نظرات (0)

والپیپر مذهبی ، والپیپر اهل بیت ، والپیپرحضرت فاطمه معصومه ، والپیپر حضرت معصومه ، والپیپر خواهر امام رضا 

عمه سادات سلام علیك                           روح مناجات سلام علیك

كوثر نوری به كویر قمی                               آب حیات دل این مردمی

عمه سادات بگو كیستی                            فاطمه یا زینب ثانیستی

از سفر كرب وبلا آمدی                                 یا كه به دنبال رضا آمدی (1)

 

سفر حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام از مدینه منوره به ایران نقطه عطفی در تاریخ ایران و بلكه جهان محسوب می شود كه تأثیر آن در افق تاریخ كاملا مشهود است و همانطور كه حضرت معصومه علیهاالسلام تالی تلو معصوم است و از مقامی نزدیك به معصومین برخوردار است، سفر مبارك آن حضرت نیز از لحاظ خیر و بركت نزدیك به سفر امام رضا علیه‌السلام می باشد.

امینی بازدید : 153 چهارشنبه 24 مهر 1392 نظرات (0)

در ميان فرزندان امام كاظم -عليه السلام- بعد از حضرت رضا -عليه السلام- حضرت معصومه -سلام الله عليها- از نظر علمى و اخلاقى، والا مقام‌ترين آنان است.
حضرت معصومه -سلام الله عليها- در خاندانى كه سرچشمه علم و تقوا و فضايل اخلاقى بودند، نشو و نما يافت. پس از آنكه پدر بزرگوار آن بانوى گرامى به شهادت رسيد، فرزند ارجمند آن امام يعنى حضرت رضا -عليه السلام- عهده‌دار امر تعليم و تربيت خواهران و برادران خود شد و مخارج آنان را نيز متكفل شد. در اثر توجهات زياد آن حضرت هر يك از فرزندان امام كاظم -عليه السلام- به مقامى شامخ دست يافتند و زبانزد عام و خاص گشتند.
آنچه مسلم است اين كه در ميان فرزندان امام كاظم -عليه السلام- بعد از حضرت رضا -عليه السلام- حضرت معصومه -سلام الله عليها- از نظر علمى و اخلاقى، والا

امینی بازدید : 47 چهارشنبه 27 شهریور 1392 نظرات (1)

بر کتیبه ضریح جدید حضرت معصومه علیهاالسلام که در سال 1381 ش. در دوران تولیت حضرت آیة الله مسعودی نصب گردید؛ اشعاری دلنشین از حضرت آیة اللّه العظمی صافی گلپایگانی به کار رفته است. سروده حاضر، تضمین و تکمیل شعر عمیق و زیبای آن فقیه بزرگوار در مدح یادگار زهرا علیهاالسلام حضرت معصومه علیهاالسلام در دیار قم است.

قم مدفن حبیبه محبوب کبریاست             

یا آشیان آل علی میر اتقیاست

تائب بیا که جایگه توبه و دعاست

بنما دعا ز صدق، یقین حاجتت رواست

«دارالشفاء و عقده گشا و فرح فزاست»

«باب امان ز محنت فردای محشراست»

بنما نظر مَلَک کند از این مکان عبور

برخوان نماز و توبه کن اینجا تو با شعور

مهدی زیارت آید و یابد گهی حضور

هرکس که منکر است یقین دان که هست کور

«طور حضور و مطلع نور و مطاف حور»

«آرامگاه دختر موسی بن جعفر است»

کردم نظر به شهر قم و پاک نعمتش

معصومه هست مبدأ آثار و علتش

از قم وزد نسیم خوش از کوی رحمتش

بس بحر علم گشته روانه ز حکمتش

«قانون دین پناه که برهان عزّتش»

«هر صبح و شام صیحه اللّه اکبر است»

دیدم که هست دشمن معصومه، بت پرست

فاش است این سخن بر هشیار و نزد مست

من بر ولای حضرت معصومه پای بست

(باقر) گدای درگه معصومه از الست

منبع سایت حوزه 

امینی بازدید : 20 سه شنبه 19 شهریور 1392 نظرات (0)

 بانويي بودند 28 ساله که به فرمان برادر خود به ايران آمدند و ميانه راه، در شهر قم رحلت کردند. مجرد بودند و روايت است بهشت نصيب کسي است که ايشان را زيارت کند. اين مطالب را درباره حضرت فاطمه معصومه (س) مي دانيم اما اغلب برايمان محل سوال است که چرا ايشان مجرد بودند؛ آن هم با عرف و فرهنگ اعراب در آن روزگار و اينکه هيچ کس از اهل پيامبر (ص) به زندگي طبق سنت ايشان نزديک تر نيست. مگر نه اينکه پيامبر (ص) فرمودند ازدواج سنت من است. خيلي ها از چرايي اين قضيه بي اطلاع هستند يا در پاسخ تنها به اين روايت بسنده مي کنند که ايشان شخصيتي والا داشتند و کسي همسنگ ايشان براي ازدواج وجود نداشته است. براي بررسي اين موضوع پاي سخنان حجت الاسلام و المسلمين سيد محمد حسن مخبر، محقق و پژوهشگر حوزه دين؛ فروغ نيلچي زاده، کارشناس ارشد فلسفه و حکمت از مدرسه عالي شهيد مطهري و مريم معين الاسلام، استاد حوزه و دانشگاه و همچنين مولف و محقق در مسائل زنان و مسائل تربيتي و مهدويت نشستيم. همچنين به اين مساله هم پرداخته شد که شهر قم به دليل وجود بارگاه حضرت معصومه (س) داراي عظمت است، يا شرف اين مکان باعث شد که تقدير ايشان دفن شدن در اين شهر باشد.

 

امینی بازدید : 32 چهارشنبه 13 شهریور 1392 نظرات (0)

آگاهی به فرهنگ و روش زندگی پر افتخار خاندان پیامبر (صلی الله علیه و آله) و آل علی (علیه السلام) و پناهندگی معنوی و عملی به این پناهگاه مطمئن و استوار یکی از اصلی ترین راه های شناخت اسلام ناب و بهره مندی از آن است؛ چرا که آن ها از سرچشمه زلال اسلام آب نوشیده اند و تبلوری از مکتب حیاتبخش پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) هستند.

در این میان آگاهی به زندگی حضرت معصومه (علیهاالسلام) که گلی از گلستان خاندان نبوت است و آگاهی به سرزمین مقدس قم و برکات این سرزمین و حوزه علمیه و ماجرای مسجد جمکران و پایگاه بودن قم برای حکومت جهانی حضرت مهدی «عج» و... هر کدام فرهنگی پر بار و سازنده است که موجب هدایت و رشد بیشتر شده و ما را در مسیر ترقّی معنوی مدد کاری نیرومند در سطح عالی خواهد بود.

 

تعداد صفحات : 5

درباره ما
خواننده گرامی: سلام این وبلاگ در راستای شناخت حضرت معصومه(س) تهیه و تنظیم گردیده است و امید است در این راستا گام کوچکی باشد لطفا با نظرات خود ما را در این راستا یاری کنید امینی ------------------------------ نام: فاطمه کبرا (س) القاب شريف: طاهره، حميده، بره، رشيده، تقيه، نقيه، مرضيه، سيده، رضيه، اخت­الرضا، صديقه، شفيعه روز محشر، کريمه اهل بيت و معصومه (ع) که لقب مشهور اوست والدين: پدرش امام موسي بن جعفر، باب الحوائج (ع) مادرش جناب نجمه (عليهاالسلام) تاريخ و محل تولد: اول ذيقعده الحرام سال 173 هجري در مدينه ده ساله بود که پدرش شهيد شد. ورود به شهر قم: 23 ربيع المولود سال 201 هجري، (17 روز قبل از رحلت) محل عبادتش در قم: بيت النور (مدرسه ستيه واقع در ميدان مير)
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    به نظرتون این وبلاگ چطوره
    آمار سایت
  • کل مطالب : 61
  • کل نظرات : 9
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 15
  • آی پی دیروز : 4
  • بازدید امروز : 17
  • باردید دیروز : 5
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 73
  • بازدید ماه : 51
  • بازدید سال : 708
  • بازدید کلی : 6,679