loading...
حضرت معصومه
امینی بازدید : 21 سه شنبه 19 شهریور 1392 نظرات (0)

 بانويي بودند 28 ساله که به فرمان برادر خود به ايران آمدند و ميانه راه، در شهر قم رحلت کردند. مجرد بودند و روايت است بهشت نصيب کسي است که ايشان را زيارت کند. اين مطالب را درباره حضرت فاطمه معصومه (س) مي دانيم اما اغلب برايمان محل سوال است که چرا ايشان مجرد بودند؛ آن هم با عرف و فرهنگ اعراب در آن روزگار و اينکه هيچ کس از اهل پيامبر (ص) به زندگي طبق سنت ايشان نزديک تر نيست. مگر نه اينکه پيامبر (ص) فرمودند ازدواج سنت من است. خيلي ها از چرايي اين قضيه بي اطلاع هستند يا در پاسخ تنها به اين روايت بسنده مي کنند که ايشان شخصيتي والا داشتند و کسي همسنگ ايشان براي ازدواج وجود نداشته است. براي بررسي اين موضوع پاي سخنان حجت الاسلام و المسلمين سيد محمد حسن مخبر، محقق و پژوهشگر حوزه دين؛ فروغ نيلچي زاده، کارشناس ارشد فلسفه و حکمت از مدرسه عالي شهيد مطهري و مريم معين الاسلام، استاد حوزه و دانشگاه و همچنين مولف و محقق در مسائل زنان و مسائل تربيتي و مهدويت نشستيم. همچنين به اين مساله هم پرداخته شد که شهر قم به دليل وجود بارگاه حضرت معصومه (س) داراي عظمت است، يا شرف اين مکان باعث شد که تقدير ايشان دفن شدن در اين شهر باشد.

 

امینی بازدید : 25 جمعه 15 شهریور 1392 نظرات (0)

علی اکبر اجاقی هستم. اهل قریه (ینگی قلعه) شهرستان ساوه.29 سال است خادم حرم حضرت معصومه(س) هستم. آخرین پسر خانواده بودم. پدرم فوت کرده بود وزمان سربازی رفتنم رسیده بود. دلم نمی خواست به سربازی بروم. شنیده بودم سربازها را اذیت می کنند و به آنها فحش می دهند. خیلی ناراحت بودم.

آمدم قم منزل برادرم یک روز رفتم حرم حضرت معصومه(س) ده تومان نذر کردم و درضریح انداختم و با التماس گفتم: «بی بی تو رو به حق مادرت منو از این سربازی رفتن نجات بده.» چند روز بعد به ساوه برگشتم. قرعه کشی کرده بودند ومن معاف شده بودم. 150 تومان دادم و برگه معافی را گرفتم. دوباره به قم آمدم. خبر معاف شدنم را به برادرم دادم.

امینی بازدید : 40 پنجشنبه 14 شهریور 1392 نظرات (1)

وفات حضرت معصومه(س)

نخست با ادب و فروتنی، بر آستان بی بی بایست و نجوا کن.

آغاز می کنم به نام خدا و با یاری جستن از او و در راه او و بر شیوه فرستاده او درود خدا بر وی و خاندانش باد.

گواهی می دهم که جز «الله » خداوندگاری نیست: یگانه است و انبازی ندارد.

و گواهی می دهم که «محمد» بنده و فرستاده اوست.

خداوندگارا! بر محمد و خاندان او درود نثار کن.

پروردگارا! مرا صادقانه بدین آستان درآور و صادقانه از آن برون گردان.

و از پیشگاه خویش، نیرویی یاری بخش برایم پدید آور.

 

امینی بازدید : 32 چهارشنبه 13 شهریور 1392 نظرات (0)

آگاهی به فرهنگ و روش زندگی پر افتخار خاندان پیامبر (صلی الله علیه و آله) و آل علی (علیه السلام) و پناهندگی معنوی و عملی به این پناهگاه مطمئن و استوار یکی از اصلی ترین راه های شناخت اسلام ناب و بهره مندی از آن است؛ چرا که آن ها از سرچشمه زلال اسلام آب نوشیده اند و تبلوری از مکتب حیاتبخش پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) هستند.

در این میان آگاهی به زندگی حضرت معصومه (علیهاالسلام) که گلی از گلستان خاندان نبوت است و آگاهی به سرزمین مقدس قم و برکات این سرزمین و حوزه علمیه و ماجرای مسجد جمکران و پایگاه بودن قم برای حکومت جهانی حضرت مهدی «عج» و... هر کدام فرهنگی پر بار و سازنده است که موجب هدایت و رشد بیشتر شده و ما را در مسیر ترقّی معنوی مدد کاری نیرومند در سطح عالی خواهد بود.

 

امینی بازدید : 20 سه شنبه 12 شهریور 1392 نظرات (0)

 

«السلام علیک یا فاطمه المعصومه »قصد داشتم امروز را در «بیت النور» نورانی شوم. «بیت النور» محراب کوچکی است که حضرت فاطمه معصومه(س) در مدت 17 روز اقامت خود در قم قنوتهای خویش را با محراب کوچک ولی آسمانی آن عبادتگاه زیبا تقسیم می کردند. «بیت النور»; خانه ای است از نور که هنوز بعد از سالهای زیادی که بر آن گذشته عطر بهشتی بانویی ملکوتی را منتشر می کند.

امینی بازدید : 24 دوشنبه 11 شهریور 1392 نظرات (0)

یکی از القاب حضرت معصومه « كريمه اهل بيت» است. داستان این نام بسیار خواندنی است. اين لقب بر اساس رؤياى صادقانه يكى از بزرگان، از سوى اهل بيت به اين بانوى گرانقدر داده شده است. ماجراى اين رؤياى صادقانه بدين شرح است :
مرحوم آيت اللّه سيّد محمود مرعشى نجفى، پدر بزرگوار آيت اللّه سيد شهاب الدين مرعشى (ره) بسيار علاقه مند بود كه محل قبر شريف حضرت صدّيقه طاهره (س) را به دست آورد. ختم مجرّبى انتخاب كرد و چهل شب به آن پرداخت. شب چهلم پس از به پايان رساندن ختم و توسّل بسيار، استراحت كرد. در عالم رؤيا به محضر مقدّس حضرت باقر(ع) و يا امام صادق (ع) مشرّف شد.

تعداد صفحات : 9

درباره ما
خواننده گرامی: سلام این وبلاگ در راستای شناخت حضرت معصومه(س) تهیه و تنظیم گردیده است و امید است در این راستا گام کوچکی باشد لطفا با نظرات خود ما را در این راستا یاری کنید امینی ------------------------------ نام: فاطمه کبرا (س) القاب شريف: طاهره، حميده، بره، رشيده، تقيه، نقيه، مرضيه، سيده، رضيه، اخت­الرضا، صديقه، شفيعه روز محشر، کريمه اهل بيت و معصومه (ع) که لقب مشهور اوست والدين: پدرش امام موسي بن جعفر، باب الحوائج (ع) مادرش جناب نجمه (عليهاالسلام) تاريخ و محل تولد: اول ذيقعده الحرام سال 173 هجري در مدينه ده ساله بود که پدرش شهيد شد. ورود به شهر قم: 23 ربيع المولود سال 201 هجري، (17 روز قبل از رحلت) محل عبادتش در قم: بيت النور (مدرسه ستيه واقع در ميدان مير)
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    به نظرتون این وبلاگ چطوره
    آمار سایت
  • کل مطالب : 61
  • کل نظرات : 9
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 68
  • آی پی دیروز : 4
  • بازدید امروز : 73
  • باردید دیروز : 5
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 129
  • بازدید ماه : 107
  • بازدید سال : 764
  • بازدید کلی : 6,735